Ocene Diet Spray

 • Zala
  Po drugem porodu so se začele težave s prekomerno telesno težo. Prišlo je do točke, da je bilo treba spremeniti celotno garderobo. Na internetu sem videl Diet Spray in ga takoj naročil. Po 3 mesecih uporabe sem shujšala za 23 kg in se spet prilegla v svoje najljubše kavbojke. Vsem svetujem, naj poskusijo!
  Diet Spray
 • Sara
  V starosti 35 let ohraniti svojo formo v formi ni enostavno, še posebej, če je vse delo na poti in je iz hrane samo suha hrana. Obstajajo tudi težave s sladkorjem. Diet Spray sem kupil na uradni spletni strani in ga jemal približno mesec in pol. Hujšal sem lahko za 13 kilogramov, hkrati pa nisem izgubljal časa v telovadnicah. Zelo sem vesel!
  Diet Spray
 • Nejc
  Vedno mu je bilo nerodno, ker mu je trebuh štrlel čez kavbojke. Niti obleči srajco niti iti na plažo. Odločil sem se, da bom poskrbel zase, a časa sploh ni bilo. Na internetu sem naletel na ocene Diet Spray in se odločil, da poskusim. Pravilno sem se odločil, v treh mesecih mi je trebuh izginil in postava je postala kot pri 25 letih! Vzel sem več paketov hkrati, saj je bil popust.
  Diet Spray
 • Luka
  Od sedečega načina dela sem se zredil, tako da je bil pas komaj pripet. Izgubiti težo pri 45 letih je zelo težko. Odločil sem se, da preizkusim Diet Spray, o njem sem izvedel od svojih prijateljev. Sprva nisem verjel, da bo šlo, do konca meseca sprejema pa sem izgubil 7 kilogramov. Zdaj vnosu dodam še fizično aktivnost. Maščoba se topi iz dneva v dan!
  Diet Spray
 • Nina
  Delam v restavraciji, kjer je hrana vsepovsod. In seveda je začela dramatično pridobivati ​​na teži. Številka se je spremenila v hruško in tudi sama sem se začela sramovati samega sebe. Za Diet Spray sem izvedela od prijatelja. Nikoli nisem marala tablet, zato sem se odločila, da preizkusim pršilo. Rezultat je super, tudi sama sem še vedno presenečena! Vsem svetujem!
  Diet Spray
Ocena Diet Spray
4.4
30