Izkušnja uporabe Diet Spray

Punčka pred uporabo Diet Spray

Pozdravljeni, rad bi vam povedal, kako sem odkril Diet Spray, kako sem ga začel uporabljati in kakšne rezultate sem dosegel. Živim v Evropi, v mestu Schwerin, in mi ni bilo težko kupiti sredstva za hujšanje Diet Spray, še posebej, ker je bil popust in sem vzel dva pakiranja naenkrat. Imel sem težave s prekomerno telesno težo in visokim sladkorjem. Videl sem oglas za pršilo in se odločil, da poskusim.

Moja začetna teža je bila 98 kilogramov in moj nutricionist mi je svetoval uporabo tega zdravila. Ne morem piti tablet, saj je moje telo oslabljeno, Diet Spray pa se mi je zdel najboljše sredstvo. Naročeno, plačano po prejemu in pripravljeno za uporabo. Pregled bom razdelil na več delov.

Kaj nam je bilo všeč

Takoj vam povem, da mi je bilo skoraj vse všeč, a po vrstnem redu.

Embalaža

Svetla in moderna embalaža s sliko, za razliko od ostalih. Izpostavlja zdravilo na moji splošni polici z zdravili.

Okus

Zelo prijeten rastlinski okus z dodano meto. Osveži ustno votlino in odpravlja neprijetne vonjave. Rekel bi celo, da je Diet Spray okusen.

Dekletu po hujšanju ji je pomagal Diet Spray

Posvetovanje

Upravitelj je povedal vse o zdravilu in podrobno odgovoril na moja vprašanja, ki sem jih imel veliko. Povedal je tudi, kako uporabljati in kakšen odmerek. Redko najdemo tako podrobne nasvete pri nakupu zdravil za hujšanje.

Izkušnje z uporabo

Takoj vam povem, da na tak rezultat niti nisem računal. V celoti sem upošteval navodila in nisem odstopal od pravil uporabe. Občasno je dopolnjevala tudi sprejem zdravila s telesno aktivnostjo, ki ni bila preveč aktivna.

Na moje presenečenje sem po prvem mesecu uporabe Diet Spray-a izgubila približno 10 kilogramov, ne da bi se v telovadnici znojila. Pršila sem ga po vsakem obroku in takrat, ko sem bila res lačna. Želim opozoriti, da občutek lakote zelo hitro izgine. Sploh mi ni do jesti. Prav tako se je raven sladkorja znižala na normo 5, 5 mmol. To se je pomagalo odreči sladkarijam, zdaj sladkor dodam le čaju ali kavi. V dveh mesecih sem shujšala za 18 kilogramov.

Z izdelkom sem zelo zadovoljen, naročil bom še več. Opazila sem tudi, da mi je dihanje postalo sveže, težave z dlesnimi in ustno votlino na splošno so prenehale. Vsem dekletom s prekomerno telesno težo svetujem nakup tega spreja!